Daglichtsystemen en Daglichten

dakvenstermeester-hoogvlietWij plaatsen alle voorkomende daglichtsystemen en daglichten in de regio Rotterdam, Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal, Vlaardingen en Schiedam
Als montagepartner van de A-merken dakramen, VELUX, FAKRO, ROTO en FEROLUX kunnen wij u altijd van dienst zijn bij welk daglichtsysteem u ook wenst.
Bij het aanbrengen van gekoppelde dakramen zoals horizontaal, verticaal gekoppeld of meerder daglichten dan moet ook de constructie aangepast worden.
Als gecertificeerd Dakvenstermeester en Klussenier ben ik geschoold en getraind door de fabrikanten en kan u dus geheel ontzorgen voor de montage van daglichtsystemen en daglichten. Ik ben tevens aangesloten bij kwaliteits vakman zodat u ook verzekerd bent van goed vakmanschap.

Daglichten-Hoogvliet-Velux-Fakro-Roto

Maar wat is nu een daglichtsysteem?

Eén dakraam zorgt al voor veel daglicht op zolder, maar met daglichtsysteem brengt u daglicht tot diep in de kamer of zolder. Daarnaast kunt u via de dakvensters genieten van een prachtig uitzicht en wordt de kamer op natuurlijke wijze verlicht en verwarmt.

Dakramen kunnen met koppelgootstukken direct naast elkaar of boven elkaar gemonteerd worden. Dat noemen wij een daglichtsysteem.
Daglichtsystemen zorgen voor meer daglicht, meer frisse lucht, verhogen het wooncomfort en bieden een spectaculair uitzicht op uw omgeving buiten.

Wij leveren tevens alle raamdecoratie en zonwering voor de daglichtsystemen, zo kunt u compleet genieten van uw nieuwe ruimte in uw woning.

Daglichten-HoogvlietVoor meer informatie kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaand formulier en ik kom vrijblijvend bij u thuis langs.

Product gegevens

 

Persoonsgegevens